O nama

Marpa Zagreb

Obiteljska tvrtka Marpa smještena je u zapadnom dijelu Zagreba. Već više od deset godina svoje vještine u roletarstvu stječemo na različitim roletama, sjenilima te njihovim različitim izvedbama.

Od pružanja usluga servisiranja, ugradnje roleta, žaluzina, tendi i zavjesa za kućanstva pa sve do kompletne izrade projekata za arhitekte, ponude i montaže izvođačima gospodarsko-stambenih objekata, te sudjelovanje u javnim nabavama u području zasjenjivanja.

Jedna od naših prednosti pred drugima je što nismo oslonjeni na jednog proizvođača i zbog toga se lakše prilagođavamo potrebama klijenata.

O nama

Učestalo pratimo trendove u tehnologiji zasjenjivanja što nas je i odvelo do raznih vodećih proizvođača roleta, tendi i žaluzina čije proizvode nudimo na našem prodajnom mjestu. Kod nas nema politike jednog brenda i time se prilagođavamo kupcu i njegovim potrebama – to znači ako trebate kvalitetu mi ju možemo pružiti ili ako vam nije bitan brend mi nudimo i jeftinije proizvode pristupačnije većini.

Osim što se odlikujemo modernom pristupu rada pouzdanost, marljivost i brzina je isto jedna od odlika kojima nas naše stranke opisuju.

Za pitanja u vezi naše struke stojimo na usluzi, čak i ako iz toga nemamo korist i s pouzdanjem vam možemo ponuditi našu uslugu postavljanja svih vrsta roleta, tendi, zavjesa i žaluzina. Također i različite izvedbe, od električnih podizanja roleta, sjenila (rolo zavjesa, venecijanera – alu žaluzina), te klasičnih izvedbi, zatvaranje balkona, zatvaranje lođa aluminijskim – ALU roletama ili PVC roletama – odnosno plastičnim roletama, pa sve do zaštite kioska, odnosno zaštite trgovina protuprovalnim roletama.

Naš tim

Sunčica knez

Mail & administrator
Želite ponudu, želite nešto naručiti od nas ja sam nezaobilazna osoba u Marpa timu. Brzo i detaljno odgovaram na e-mailove a ako nisam zatrpana upitima stignem se i javiti na našu fiksnu liniju. Želite saznati rok izrade ili Vam treba jeftinija ponuda - meni se obraćate. U svakom slučaju, dolazite li u ured ili dobivate ponude - dobivate mene!

Marko Blagojević

Direktor
Jedan sam od osnivača Marpa tima i samim time zasjeo sam direktorsku fotelju. Znam sve o svakom proizvodu i cijeni u bilo koje doba noći. Znam i puno više, od stanja tržišta dionica do političke situacije u Ugandi. Ja jednostavno znam. I ne samo to, ako netko daje blagoslov popularnog popusta - to sam ja. U svakom slučaju, ako je ponuda kvalitetno odrađena - odrađena je od mene!